Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

For the King!

Re: Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

by Krfan » Thu Dec 25, 2014 5:44 pm

Chimto wrote:then artillery would still deal 50% damage to them (they ignore half of armour).



When and where has a developer said or confirmed that artillery ignores 50% armor? Or has it been said in-game?
User avatar
User
 
Posts: 338
Joined: Mon Sep 10, 2012 4:23 pm

Re: Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

by Chimto » Thu Dec 25, 2014 10:21 pm

Krfan wrote:
Chimto wrote:then artillery would still deal 50% damage to them (they ignore half of armour).



When and where has a developer said or confirmed that artillery ignores 50% armor? Or has it been said in-game?

Look through the in-game list of tips. I thought it has been common knowledge on this forums.
A reckoning will not be postponed indefinitely. All shall be well, and all manner of thing shall be well.
User avatar
User
 
Posts: 1671
Joined: Tue Dec 27, 2011 4:58 am
Location: Lair; Carnival; Well; Not; Nadir; Chapel; Mountain

Re: Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

by Krfan » Fri Dec 26, 2014 7:01 am

Chimto wrote:
Krfan wrote:
Chimto wrote:then artillery would still deal 50% damage to them (they ignore half of armour).



When and where has a developer said or confirmed that artillery ignores 50% armor? Or has it been said in-game?

Look through the in-game list of tips. I thought it has been common knowledge on this forums.




Just looked through all the tips, nothing about artillery ignoring half armor( only KRO's Druids fully ignore armor)
User avatar
User
 
Posts: 338
Joined: Mon Sep 10, 2012 4:23 pm

Re: Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

by be quick or be dead » Fri Dec 26, 2014 9:10 am

psycodiver wrote:I have found a bug in the Steam version of Kingdom Rush.
Dwarven Bombard and the other bombard towers in the tree do not aim correctly

I reported this in April. The Unity version has lots of bugs that should've been fixed a long time ago.
User
 
Posts: 76
Joined: Mon Mar 24, 2014 1:50 pm

Re: Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

by tmn loveblue » Fri Dec 26, 2014 9:44 am

Krfan wrote:
Chimto wrote:
Krfan wrote:When and where has a developer said or confirmed that artillery ignores 50% armor? Or has it been said in-game?

Look through the in-game list of tips. I thought it has been common knowledge on this forums.

Just looked through all the tips, nothing about artillery ignoring half armor( only KRO's Druids fully ignore armor)

The Big Bertha deals abnormally high damage against the medium armor of Brigands, enough to kill them in at most 3 shots. If they do not ignore 50% armor, it would takes a minimum of 4 hits to kill a Brigand.
User avatar
User
 
Posts: 2396
Joined: Fri Feb 21, 2014 10:41 pm

Re: Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

by PyroManiac » Fri Jan 02, 2015 9:12 pm

Hi,

It says Kingdom Rush Frontiers (and Origins aswell) isn't compatible with my device (Asus Memopad 8), when it clearly has enough processing power/RAM to run it (also runs android 4.4.2).

but it says Kingdom Rush Frontiers is compatible with my galaxy s2 which is clearly weaker.

could you add Asus Memopad 8 to the list of supported devices?

Thanks!
User
 
Posts: 1
Joined: Fri Jan 02, 2015 9:05 pm

Re: Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

by MisterX » Tue Jan 06, 2015 4:09 am

The Underpass, i completed the level and waited, waited, waited, nothing happened. Then i saw an enemy stuck in a tunnel, a tornado from the archmage was it.
Image
User avatar
User
 
Posts: 582
Joined: Mon Mar 05, 2012 6:50 am

Re: Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

by The_TaTs » Tue Jan 06, 2015 1:43 pm

PyroManiac wrote:Hi,

It says Kingdom Rush Frontiers (and Origins aswell) isn't compatible with my device (Asus Memopad 8), when it clearly has enough processing power/RAM to run it (also runs android 4.4.2).

but it says Kingdom Rush Frontiers is compatible with my galaxy s2 which is clearly weaker.

could you add Asus Memopad 8 to the list of supported devices?

Thanks!


Hi there.

The problem with your device is not hardware. It uses an Android version that has been causing problems so we are looking into it, in the mean time, we have to make sure that people is not going to purchase a game that will not run properly, hence, the device gets banned until further notice.
User avatar
User
 
Posts: 865
Joined: Wed Nov 19, 2014 1:57 pm

Re: Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

by mark91 » Fri Jan 09, 2015 2:26 am

There is a bug in KR IOS version 2.4.

When tap on a tower freezed by J.T in stormcloud temple, there's no sound. In previous version of the game, tap on a freezed tower causes "knock - knock" sound like breaking the ice.
User
 
Posts: 3
Joined: Mon Apr 07, 2014 2:25 pm

Re: Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

by Kiran Maxxan Renx » Tue Jan 20, 2015 2:41 pm

KR Android: Vez'nan's information card is still locked after completing The Dark Tower
My KR ideas: viewtopic.php?f=12&t=5017

http://www.youtube.com/watch?v=-NzcXL4q9AM

Image

Men with beard possess telepathy.
User avatar
User
 
Posts: 439
Joined: Sat Oct 12, 2013 3:58 pm

Re: Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

by Ermir » Tue Jan 20, 2015 5:56 pm

In Samsung Tab 4 10' and Samsung Tab 2014 Edition when I complete a stage in Veteran difficulty the game still shows as if I had completed it in Hard one.
User
 
Posts: 6
Joined: Fri Oct 18, 2013 11:42 pm

Re: Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

by Baubas » Wed Jan 21, 2015 4:36 pm

Started the first Kingdom Rush and the hero levels don't remain. they go up very fast on each level but reset back to level 1 at the beginning of each stage. I have an iPhone 6 plus and have tried deleting the app, downloading and starting new but get the same results.
User
 
Posts: 5
Joined: Sun Nov 09, 2014 3:25 pm

Re: Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

by MisterX » Wed Jan 21, 2015 4:51 pm

Baubas wrote:Started the first Kingdom Rush and the hero levels don't remain. they go up very fast on each level but reset back to level 1 at the beginning of each stage. I have an iPhone 6 plus and have tried deleting the app, downloading and starting new but get the same results.


This is not a bug, the hero system in the first Kingdom Rush is not the same as in Kingdom Rush Frontiers / Origins.
You start always with a hero at level 1 and have to level him/her up, there is no menu to choose their abilities.
This was changed in Kingdom Rush Frontiers and in Kingdom Rush Origins, you also have a hero ability which can be manually triggered.
Image
User avatar
User
 
Posts: 582
Joined: Mon Mar 05, 2012 6:50 am

Re: Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

by Baubas » Wed Jan 21, 2015 4:59 pm

If it always resets back to level 1 how do you get the achievement for maxing out a hero?
User
 
Posts: 5
Joined: Sun Nov 09, 2014 3:25 pm

Re: Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

by phmsd » Wed Jan 21, 2015 5:11 pm

You have to max out the hero in "one play" only. It is not hard in the second half of the levels.
User avatar
User
 
Posts: 177
Joined: Wed Jul 31, 2013 10:49 pm

Re: Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

by Magnus0 » Wed Jan 21, 2015 5:48 pm

I found a bug in KRF. In one of the jungle levels I saw a butterfly. :ugeek:
I HAVE CHORTLES!
User avatar
User
 
Posts: 986
Joined: Thu Sep 04, 2014 5:18 pm
Location: rage valley, where I slay endless waves of orcs

Re: Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

by wailwail » Wed Jan 21, 2015 6:47 pm

WOW!!!111ONE!! THAT'S A SERIOUS GLITCH! THEY MUST FIX IT MAGNUS! PM DELEBRU!!!
Image
User avatar
User
 
Posts: 2260
Joined: Sat Dec 14, 2013 11:46 am
Location: In Linirea , protecting Denas as his personal guard

Re: Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

by Mr_Lamington_Wolf » Wed Jan 21, 2015 11:46 pm

wailwail wrote:WOW!!!111ONE!! THAT'S A SERIOUS GLITCH! THEY MUST FIX IT MAGNUS! PM DELEBRU!!!


WE NEED AN EXTERMINATOR OMG :yey:
I'm a Canadian Wolf crossed with an Aussie Lamington and a German accent
User
 
Posts: 480
Joined: Mon Aug 25, 2014 11:48 am
Location: Adelaide, South Australia

Re: Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

by Daedaluslink » Thu Jan 22, 2015 12:08 am

Hi. First post on these forums.

I don't know if this can really be considered a bug but rather a small minds on the developers'part but I recently changed my phone to a OnePlus One and it seems both KR and KRF are incompatible with the phone whereas KRO is available to install on Google Play and works perfectly.

Could you kindly look into this, oh wonderful and magnanimous devs?
User
 
Posts: 4
Joined: Sun Dec 28, 2014 2:34 am

Re: Kingdom Rush and Kingdom Rush Frontiers Bugs

by cactusmcgirk » Fri Jan 23, 2015 3:45 am

In Android Blackburn levels, the Spectral Knights do not make any noise upon being resurrected. It might sound weird, but I miss that creepy magic noise they do in the Steam version :)
User
 
Posts: 92
Joined: Thu Oct 03, 2013 6:20 am

PreviousNext

Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests