Kingdom rush vengeance - multiple slots

The place to make/discuss Kingdom Rush suggestions.

Kingdom rush vengeance - multiple slots

by Supergoblin » Wed Nov 21, 2018 9:07 pm

Hi, could it be possible to add multiple slots to the game? This was a nice feature in the previous games. This way my children could play it the way they want, without changing my choices
User
 
Posts: 2
Joined: Wed Nov 21, 2018 9:04 pm

Re: Kingdom rush vengeance - multiple slots

by MisterX » Wed Nov 21, 2018 11:26 pm

I have no clue why they removed the slots and encyclopedia, it‘s a downgrade.
Image
User avatar
User
 
Posts: 582
Joined: Mon Mar 05, 2012 6:50 am

Re: Kingdom rush vengeance - multiple slots

by RaZoR LeAf » Wed Nov 21, 2018 11:46 pm

Probably to make room for other things.
https://sig.grumpybumpers.com/host/RazorRush.gif
Kingdom Rush: ChroniclesMy HeroesKingdom Rush Wiki
KR: ContestsIM: Contests
User avatar
Moderator
 
Posts: 2721
Joined: Thu Jun 13, 2013 10:05 pm
Location: Wales, UK

Re: Kingdom rush vengeance - multiple slots

by Supergoblin » Thu Nov 22, 2018 3:08 pm

To make room makes very little sense. I cannot find a reason to do this
User
 
Posts: 2
Joined: Wed Nov 21, 2018 9:04 pm

Re: Kingdom rush vengeance - multiple slots

by Ninja » Thu Nov 22, 2018 5:37 pm

Supergoblin wrote:To make room makes very little sense. I cannot find a reason to do this


There are way more towers this time around, and the new tower system also opens the door for potential tower DLC, so the need for more space is definitely possible.
"Grammar is the logic of speech, even as logic is the grammar of reason." ~ Richard Chenevix Trench

"You don't have good grammar when you type with your fists." ~ C. F. Payne
User avatar
User
 
Posts: 4875
Joined: Wed Jul 22, 2015 7:57 pm
Location: Sagan-1

Re: Kingdom rush vengeance - multiple slots

by WhiteRider » Tue Dec 11, 2018 11:43 pm

I don't know about additional slots, but I would like to have a real sync between devices.

I played the game on my phone, finished it, than I installed it on my tablet. The game synced alright, but than when I played on my tablet, the sync doesnt work. The crystals, the heroes levels and one last map I finished on the tablet are not updated on my phone. After the first sync it is as if I am playing with two different accounts, which is not so.

The funny thing is that the versions are different, on my phone I have 1.5.2 HD and on my tablet - 1.5.2 SD
User
 
Posts: 6
Joined: Wed Jan 27, 2016 6:08 pm


Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests